God Damn You're Beautiful

Idag ska jag handla hem lite och sen försöka rivstarta med GI. Och förhoppningsvis få besked från soc att jag får pengar från dem, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen.
Anyhow, kanske blir simning idag, ska bli trevligt att träffa vännerna igen! Har börjat umgås väldigt mycket med andra än mitt egna huvud och det är faktiskt trevligt och jag märker att jag blir bättre och bättre på att hantera det. Förut fick jag bara panik, så det här är en skön omväxling.

Hips don't lie

Sitter och lyssnar på Hips don't lie med The Frays när dom var med i Radio 1's live lounge och funderar på när tusan oljefärg torkar. Det var inte ens torrt imorse när jag kände efter lite. Och då slutade jag ändå måla igår eftermiddag vid runt 2.
Ah well, måste hitta mina akryl färger, dom är spårlöst försvunna. Fast det förstår jag det, vore inte jag så stor som jag är skulle jag nog också försvinna i röran här.

In the air

Jag har jättesvårt för tron på Gud. I min själ känns det som att han finns men jag har väldigt svårt att se att han har skapat mig, dig och hela världen.
Det värsta är att jag skulle bli totalt lynchad om jag berättade för dom hemma eller mina vänner om det , det går inte att prata med dom om det vilket jag fick erfara igår. Det var lite komiskt vad alla satte en envis sida till.
Men jag tror inte på bibeln och tycker att det är så fult att så många blir lurade av den. Usch och fy!
Anyhow..detta är vad som upptar mina tankar från och till väldigt mycket. Störigt som tusan.

RSS 2.0